Capitolul 8 – Ziua fetelor

Prima parte:

Edward Pov

-Ea nu isi aduce aminte de noi.

-Alice,ce vrei sa spui?
-Nu stiu “cum” sau “de ce?” ,dar amintirile legate de noi i-au fost sterse.

-Dar tu vezi viitorul ,cum stii ca ea nu isi aduce aminte de noi?
-Pentru ca i-am urmarit viitorul si am vazut ca nu ne cunoaste.

Asta nu mi se poate intampla mie ,cand in sfarsit viata revine in mine pleaca din nou.

-Atunci,trebuie doar sa vorbesc cu ea si lucrurile se vor rezolva ,ea o sa isi aduca aminte si o sa fim din nou impreuna.

-Nu ,lucrurile trebuie sa se dezvolte de la sine nu poti interveni.a spus pe un ton ferm Alice

-Alice tu auzi ce spui?Cum imi poti cere sa stau departe de ea?
-Pur si simplu

Pentru ea e mult mai usor decat pentru mine.Ea putea sa se apropie de Bella si eu nu?

-Stiu ca e greu dar o sa reusesti sunt sigura ,asta nu va dura mult doar un timp ,sa putem afla ce s-a intamplat  cu adevarat.Oricum eu o sa ma apropii incetul cu incetul de ea pana vom deveni din nou prietene ,si te pot tine la curent cu tot ce se intampla.

-Alice ce ascunzi?
-Nu ascund nimic,doar vroiam sa te informez ca maine merg la cumparaturi cu Bella.

-Grozav!Vin si eu.Doar nu crede ca o sa o las singura pe Bella ,daca ea poate sa se apropie de ea atunci nu  vad de ce nu s-ar aplica aceiasi regula si la mine.

-Edward…..

-Nu accept un refuz ,ori vin cu tine ori nu mai mergi nici tu.Stiu ca santajez dar e singura cale prin care o pot face sa accepte.

-Bine Edward poti sa vii si tu.a raspuns ea pe un ton in care era prezenta furia

Nu o incanta deloc ideea ,dar asta e unde e Bella sunt si eu.

Emma Pov

Maine mergem la cumparaturi urrra…..De doua zile nu am mai vizitat un mall e cea mai mare tortura pe care am infruntat-o pana acum .Nu pot sa stau fara colectia toamna-iarna,trebuie sa vad magazinele ,sa simt mirosul materialului atunci simt in sfarsit ca traiesc.

Toata lumea imi spune ca sunt mult prea ciudata si obsedata de cumparaturi dar nu imi pasa de parerile lor.Daca nu le convine ceva sa isi tina opiniile pentru ei.

In cumparaturi ma regasesc de ani intregi de cand nu mai am pentru cine sa zambesc,ele au fost salvarea mea cand totul s-a sfarsit si cand singuratatea si durerea m-au vizitat.Incerc de multe ori sa par vesela ,dar e doar o masca nu mereu simt nevoia sa rad sau sa zambesc.Dar o fac pentru ele ,pentru ca stiu ca au nevoie de cineva puternic care sa le sprijine.Nu e usor sa te prefaci ca viata e perfecta cand nu e .De aceea o inteleg cel mai bine pe Bella ,ea vede realitatea asa cum e si nu incearca sa o schimbe,o admir pentru acest lucru.Stiu ca Bella se minte pe sine insusi ca e fericita  dar eu stiu cum s-a simtit cand l-a privit in ochii pe Cullen .Subconstientul ei inca il mai iubeste si incearca sa o aduca la realitate ,nu va mai dura mult pana cand acest lucru va fi dus la bun sfarsit.Incetul cu incetul amintirile ii vor reveni si va fi din nou acea Bella care sufera dupa o iubire pierduta.Stiu cat poti suferi in dragoste,cat poti ura cand esti parasita si cat poti iubi cand esti iubita ,aceste sentimente sunt puternice si ne marcheaza pentru totdeuna .Ne schimba modul de a vedea lucrurile ,dar mai ales isi pune amprenta pe caracter.

Si pentru ca ,cunosc cel mai bine aceste sentimente nu ii voi permite idiotului de Edward sa se apropie de Bella si sa o raneasca din nou.Jur .

Bella Pov

In sfarsit s-a terminat si ziua asta .Doamne nu credeam ca mai pot indura atata plictiseala ,daca as fi om cu siguranta adormeam la volan.

Nu stiam ca in viata asta pot indura atata plictiseala ca  azi .Am trait mai mult de o tortura.Ma simt atat de obosita  psihic

-Doamne Bella arati groaznic.
-Hei ,stiam ca sunt urata dar nici chiar asa
.

Pe Emma o preocupa mai mult aspectul meu fizic ,decat starea mea de plictiseala care o sa ma duca in pragul disperarii.Trebuie sa fac  ceva………trebuie sa fac ceva! Nu mai suport ,imi vine sa urlu .

De ce totul este atat de monoton?
Chiar nu mai gasesti pe lumea asta un pic de distractie ?
-Calmeaza-te Bella ,hai mai bine sa facem o plimbare prin padure asta sigur te poate ajuta.

-O ce idée buna Cass ,te iubesc!acestea fiind spuse i-am  sarit in brate ca un copil mic.Desigur ca impactul a fost atat de puternic asfel incat in cateva secunde ne aflam pe jos.Fara sa imi dau seama am inceput sa rad ca o nebuna si nu peste mult timp mi s-au alturat toti.Pot simti vibratiile puternice care sunt cauzate de rasetele noastre sonore si puternice.Probabil toti radeau de mine dar nu ma intereseaza pana la urma si eu fac acelasi lucru.Bine ca nu am avut aceasta reactie in curtea liceului,deja imi imaginez barfele si glumele care s-ar fi iscat pe seama mea.

Iubire ar trebui sa ai mai multa grija.vocea suava a iubitului meu m-a trezit la realitate.Melodia pe care se formau cuvintele lui ma inducea intr-o vraja adanca.Totul era perfect la el ,totul.Cred ca sunt cea mai norocasa persoana din univers ,eu il iubesc si el ma iubeste pentru totdeuna .

-Cred ca ar trebui daca nu vreau sa va rup din greseala vreo mana sau vreun picior.

Cuvintele mele au starnit rasete ,Em si Peter erau deja pe jos de la atata ras.

Peter Pov

Prostia reprezinta 90% din creierul fetelor acest lucru e dovedit stintific.M-am saturat de toate snoabele tampite si obsedate .Sunt atatia baieti in liceul ala blestemat si m-au gasit dintre toti pe mine drept papusa lor.Nici nu mai stiu cu cati de “Nu “ a trebuit sa raspund astazi .Am incercat in zadar sa le explic ca am prietena sau ma rog iubita dar ele tot insistau cu fraze gen “Nu are de unde sa afle” ,”Nu ai nimc de pierdut” si lista ar putea continua asa pana dimineata.

Ce bine ca in sfarsit am ajuns la asa zisa noastra casa ,pentru ca simt ca nu mai pot suporta nici un minut in locul ala infect.Macar nu sunt singurul care in momentele astea arata ca naiba ,Bella are  o fata de-ar putea scula si mortii .Nu ca nu ar fi urata si asa ,dar acum ar putea fi confundata usor cu o vrajitoare urata din povesti.Off …si cand ma gandesc ca iar o sa inceapa cu cuvinte siropoase care imi provoaca scarba.Daca s-ar fi limitat doar la saruturi ar fi fost cum ar fi fost,dar Bella nu e normala la cap, am ajuns chiar si in pat .Nu simt absolut nici un sentiment de atractie pentru ea cu atat mai putin iubire.

-Bella arati groaznic.In sfarsit cineva care gandeste ca si mine ,se pare ca nu sunt singurul prost care a observat asta.

-Hei, stiu ca sunt urata dar nici chiar asa.

Cum de si-a dat seama ,credeam ca va trebui sa o conving eu ca lucrul asta e adevarat dar se pare ca m-am inselat.

“Tu de fapt nu o consideri  pe Bella urata e doar o masca pentru a nu-I vedea adevarata frumusete.Adu-ti aminte cati vamiri si cati baieti se uita dupa ea ,crezi ca ar facea-o daca ar fi chiar asa de urata cum spui tu?Eu sincer nu prea cred.”
Tu de unde ai mai aparut?Cumva traiesti la mine in cap sau ce?

Stii ceva, dispari nu am chef de sfaturi gen parinti mi-au ajuns destul cele pe care le-am primit cand eram uman.

-Calmeaza-te hai sa mergem la o plimbare.

-Cass ce idée buna ,te iubesc!

Bella si Casandra erau la pamant,dupa  impactul avut cand Bella i-a sarit in brate.

Toti am inceput  sa radeam ,cel putin eu cred ca cel mai tare.

-Iubire cred ca ar trebui sa ai mai multa grija.

Iubire?Acest cuvant a iesit din gura mea ?Bleahh nu pot sa cred cum am putut pronunta cuvantul asta .

-Cred ca ar trebui ,daca nu vreau sa va rup din greseala vreo mana sau vreun picior.a spus innocent , ceea ce o facea sa para si mai proasta decat e .

Am inceput din nou sa rad fara sa ma gandesc la nimic fiind acompaniat de Emma si Casandra ,Bella putea uneori sa fie mai proasta decat e de obicei. Ea s-a ridicat de jos si a venit spre mine .

-Nu e  asa ca vii cu mine maine in club si la mall?
Numai cuvantul shopping imi provaca greata .Daca apuci sa mergi la cumparaturi cu Emma nu cred ca cineva ar mai vrea vreo data sa calce intr-un magazinTrebuie sa gasesc o scuza,trebuie sa gasesc o scuza……….nu vreau sa fiu torturat ore intregi in magazine proband haine .Trebuie sa gasesc o scuza plauzibila .Bingo!

-Ohhh,Bella nu pot sa merg din pacate maine trebuie sa plec spre Italia stii ca lui Aro ii place sa I se dea raportul personal .Asa ca trebuie sa plec maine si ma intorc la  inceputul saptamanii viitoare.

-De ce in atata timp?
-Pentru ca Aro mi-a spus ca ma trimtite intr-o misiune  de investigare in America de Sud .

-Offff.

In momentul in care ma pregateam sa incep sa rad de expresia fetei ei cand i-am spus  ca nu pot veni am auzit vibratiile telefonului ei sunand.Bella si-a scos telefonul si a raspuns fara sa fie atenta la nume.

-Alo.

-Buna Bella sunt Alice. A raspuns o voce dulce

-Alice…..

Bella Pov

-Da,vroiam doar sa vad ce mai faci.

-Ah,bine incercam sa il conving pe iubitul meu sa  mearga maine cu noi

-Venind vorba de asta ,te superi daca vine si fratele meu cu  noi?
Ce puteam sa spun ,pana la urma ,de ce nu?

-Oh sigur, poate veni ,de ce m-ar deranja?
-Nu stiu tocmai de aceea am si intrebat.

-Bine Alice hai ca eu trebuie sa plec vorbim maine la liceu.

-Maine nu putem merge va fi soare ,deci ne vedem la 6.00 in parcare.

-OK!Pa.

-Pa-Pa

Am inchis telefonul si l-am pus din nou in buzunar.Din pacate maine va fi cea mai plictisitoare zi pana la ora 6.00.

Ma intreb oare cum va fi sa merg la cumparaturi cu Alice?

In Urmatorele secunde in minte mi-a aparut o scena genul aceleia cu baiatul care statea in genunchi .Dar de data asta in imaginea aceasta m-am vazut pe mine cu Alice la mall.

OHHH Doamne !!!!

Iar cel de langa mine e ………..